2013/02/25

Laskiainen ilman lunta

Ei päästy tänä vuonna laskiaismäkeen, mutta onneksi yliopiston ruotsinmaikka järjesti mainion laskiaistapahtuman. Saimme tehdä maistuvia laskiaispullia (marsipaanilla JA kermavaahdolla) ja jutustella suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Poikasista nuorin ja keskimmäinen sulautuivat joukkoon ja keskimmäinen esitteli irronneen hampaan paikkaa. Asunto oli todella viehättävä ja kotoisa, seura oli hauskaa ja sää oli upea. Muistui taas mieleen, miten tärkeää on asua viihtyisässä ja omaan makuun sisustetussa asunnossa, eli kodissa.

P.S. On ollut niin kiirettä opintojen kanssa, ja niin harmaatakin, että kuvaaminen on jäänyt vähälle.  Muutaman viikon päästä on luvassa kuväpläjäys Las Vegasista, jos kaikki menee putkeen!
We didn't get to go downhill sledding this year, but luckily the university Swedish teacher threw a fun party where we got to make Swedish (or Finnish) buns filled with marzipan AND whipped cream. We chatted in Finnish, Swedish and English, and my two youngest boys blended right into the party. The middle boy was showcasing the empty spot his tooth use to be in. The apartment was so nice and cozy, the company was nice and the weather was great. It reminded me how important it is to live in an apartment of one's own taste, in other words in a home. 

P.S. I've been busy studying and the weather has been so grey that I haven't taken any pics lately. But there will be a picture cavalcade coming up in a couple of weeks from Las Vegas, if all goes well!

2 kommenttia:

  1. Tyyni meri oli tosi komeaa, unohtumatonta nähtävää,ei siihen varmaan ikinä kyllästy.

    VastaaPoista
  2. Joo, se on tosi rauhoittava ja vaikuttava yhtäaikaa!

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi! Thank you for your comment!