2012/12/06

Oregonin elukat

Kuvasin antiikkielukkani ennen kuin lähetin ne vanhempieni mukana Suomeen. Messinkisiat tarttuivat mukaan Portlandista, punasilmäisen pupun loysin Newportista ja pitkäraajaisen apinan valitsimme miehen kanssa Salemista. Siina on Oregonin faunaa parhaimmillaan. 
I took pictures of my antique finds before I sent them with my parents to Finland. The brass pigs were from a thrift store in Portland, the red-eyed bunny was from Newport and we picked out the lean monkey from Salem with my husband. Here they are, representing the best of Oregonian fauna.

2 kommenttia:

  1. Moi Niina! Eksyin Blogilistan kautta lukemaan tätä ja en millään malttanut olla kommentoimatta kun hoksasin, että taidat olla nyt samoissa hommissa kuin minä nelisen vuotta sitten, siis opettamassa suomea Eugenessa. Toivottavasti olet kotiutunut sinne hyvin, Eugene on kyllä ihana ja varsin omaleimainen kaupunki! Kun katselen upeita kuviasi, niin tulee kyllä kova ikävä Oregoniin (erityisesti Cafe Yummin ruokia kaihoan, mahtaakohan ketju olla vielä toiminnassa?). Sano multa paljon terveisiä sinne German & Scandinavian -laitokselle ja tsemppiä opetuksiin!

    VastaaPoista
  2. Voi miten hauskaa! Laitapa mulle mailia, jos ehdit, olisi hauska vaihtaa lisää kuulumisia: luonjapuran@gmail.com. Cafe Yummissa en ole käynyt, täytyypä kokeilla, jos tulee vastaan.

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi! Thank you for your comment!