2012/12/17

Oi teippipuu, oi teippipuu

En ole vielä varma tuleeko meille tänä vuonna oikeaa joulukuusta. Yliopistolla laitoksen kanslisti kehotti odottamaan 23. päivään saakka, jolloin joulukuusten hinnat putoavat rajusti. Näin teemme. Monethan ovat täällä jo kuusensa hakeneet ja koristelleet joulukuun alussa. Sitä oikeaa odotellessa teimme poikain kanssa valkeuttaan loistavaan seinään teippikuusen mustalla ilmastoiniteipillä. Koristelimme pyöreillä tarroilla ja itsetehdyillä koristeilla. Latvaan taittelin pahvista tähden. Kyllä nyt kelpaa.

I'm not sure if we'll have an actual Christmas tree this year. Our department office coordinator advised me to get the tree on the 23rd of December when the sellers slash their prices. Works for us. Meanwhile we made a DIY Christmas tree out of duct tape on our living room wall. We decorated with some round stickers and with self made decorations of course. Finally, I folded a cardboard star to go on the top of the tree. Suits me, sir.

7 kommenttia:


 1. Teippikuusi tuntuu olevan kovin tredikäs ilmiö. Ja en ihmettele, hauskan näköinen onkin!

  Me ollaan hankittu aiemmin kuusi ihan viime tipassa (ei mitenkään tietoisesti, vaan ihan käytännön syistä. Esim. viime jouluna muutettiin vain paria päivää ennen aattoa) ja sillon saa kyllä kuusia halvalla, mutta valikoima voi olla tosi niukka ja nekin jäljellä olevat yksilöt voi olla vähän kuivia ja vähäneulasisia. Mutta kyllä niistä aina pariksi päiväksi iloa on ollut..

  VastaaPoista
 2. Hmm, pitäisiköhän hakea kuusi sitten vähän aikaisemmin kuin 23. päivä. Ne eivät ole täällä niin kalliita kuin muissa osavaltioissa. Floridassa kuulemma 100 dollarista ylöspäin, mutta täällä hintakylteissä on ollut 30-40 dollarista ylöspäin. Mites teillä?

  VastaaPoista

 3. Me ostettiin tänä vuonna kuusi Lowe'silta ja se taisi maksaa noin 30 dollaria. Hinnoissa taitaa olla rajana taivas, mutta kyllä tuollaisen pienehkön peruskuusen saa aika pikkurahalla.

  VastaaPoista
 4. Ihana kuusi!
  Iloista joulunaikaa sulle ja koko poppoolle!
  t. Eeva

  VastaaPoista
 5. Kaakao: Lowe'silla käytiin mekin, kiitos vinkistä :)

  Eeva, kiitos toivotuksesta ja teille kanssa ihanaa joulua!

  VastaaPoista
 6. Lisää ikimuistoisia kuusia: saimme metsätyönjohtajalta kauniin kuusen. Kun se huoneen lämmössä suli, se osoittautui kusikuuseksi. Oli pakko panna se parvekkeelle.
  Se oli seissyt jonkun aikaa työnjohtajan kotitalon porraspielessä ja koirat olivat
  merkkailleet sen. - Toisen kerran hankkimamme kaupallinen kuusi oli niin kuiva, että
  sen sai heti joulun jälkeen ravistamalla ja lattialta imuroimalla helposti muovipussissa ulos - ranka vain nakattiin perään. Siis teippikuusella on puolensa.

  VastaaPoista
 7. Hihii, tuo kusikuusi on melkoinen jouluyllätys :) Kuusenneulasten rapina kuuluu toisaalta jouluun. Meidän outo rautakauppakuusi ei ole vieläkään varistanut neulasia, se seisoo edelleen olohuoneen nurkassa. Ja teippikuusi on uljaana pystyssä sekin...

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi! Thank you for your comment!