2012/11/27

Poimintoja
 
5 kommenttia:

 1. Terveiset Kaliforniasta! Löysin blogiisi muistaakseni Pinterestin kautta ja tykästyin kauniisiin kuviin ja tunnelmiin.

  VastaaPoista
 2. Kivaa kun kirjoitit kommentin, kiitos terveisistä. Missäpäin Kaliforniaa olet ja onko siellä lämmintä? Täällä täysi harmaus päällä...:)

  VastaaPoista

 3. Asutaan San Franciscossa (tai tässä vieressä varsinaisesti, noin 30 min ajomatkan päässä citystä). Meille tuli viime viikolla "talvi" ja lämmintä on nyt ollut vain 15 astetta. Talvella täällä vaihtelee ilmat sateisesta täyteen auringon paahteeseen ja helteeseen. Sopii meille ;)

  VastaaPoista
 4. Oi, kuulostaapa hyvältä, sekä lämmin talvi, että San Francisco. Meillä haaveena ajella jossain vaiheessa San Franciscon suunnalle koko poppoolla, mutta odotellaan kevättä :)

  VastaaPoista

 5. Kevät San Franciscossa on hienoa aikaa. Tai niin ne kaikki taitaa olla - ihana kaupunki! Meidän ja SF:n välissä on pieni vuori, joten tällä puolella vuorta ei ole pilvistä ja sateista läheskään niin usein kuin meren puolella. Tunnellista kun putkahtaa ulos meren puolella, niin auringonpaiste on vaihtunut pilviin aika usein. Kuten fiksut ihmiset ovat sanoneet: kylmin koskaan kokemani talvi oli kesän San Franciscossa ;) Mutta suosittelen ehdottomasti.. "I left my heart in San Francisco" ei sekään hullumpi sanonta ja ainakin ihan totta minun kohdallani. Ollaan asuttu täällä vasta vuosi, aiemmin asuttiin Etelä-Kaliforniassa (LA), joten nähtävää meilläkin on vielä täällä jäljellä.

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi! Thank you for your comment!