2012/10/04

Sisarkunnat

Eilinen oli kuin suoraan elokuvasta. Satuin ohittamaan Kappa Kappa Gamman talon, kun neidot koristelivat sitä ilmapalloilla. Esittelin itseni suomalaisen matkablogin pitäjäksi (sellainenhan tämä tätä nykyä on) ja he kehottivat tulemaan uudestaan paikalle iltasella, kun uusien jäsenten tervetuliaisjuhlat alkaisivat. Sisarkunnat olivat haastatelleet useita satoja hakijoita ja karsineet niistä mieleisensä jäsenet. Illalla samassa korttelissa oli ainakin viisi sisarkuntataloa, joiden pihoilla vanhat jäsenet odottelivat. Kun uudet jäsenet juoksivat kadun päästä, alkoi valtava kiljunta ja laulanta. Tyttäret tanssivat ja riemuitsivat ja toivottivat uudet jäsenet tervetulleiksi. Siinä oli hienoa energiaa. Tuli silti mieleen, että tämä oli melko pienen piirin juhlintaa, ulkopuolellekin jäi moni.
Yesterday i experienced a bit of a movie moment. I happened to pass the Kappa Kappa Gamma sorority house when the ladies were decorating it with balloons. I introduced myself as a travel blogger and the ladies were nice enough to invite me to watch their celebrations that same evening. It was bid day and they were welcoming new members to their house. I got to see at least five different sororities dance in the streets, sing and scream as the new members arrived on their lots. There was a great energy in the air. But my thoughts also went out to those girls who didn't make the cut. 

4 kommenttia:

 1. Vautsi mita kuvia- just sait tallennettua sellaisen kunnon Amerrrrrikan meiningin. Serkku tykkaa : )

  VastaaPoista
 2. Kiitos serkku-kulta! Oli aika makeaa seurata tuota touhua. Melkein alkoi toivoa, että olis joitakin vuosikymmeniä nuorempi ja mukana pirskeissä. Vaikka enpä tiedä olisiko meikänörttiä otettu mukaan sisarkuntaan...;)

  VastaaPoista
 3. Kauhistus. Nuo tytöthän ovat ihan samanlaisia kuin amerikkalaisissa teinileffoissa. Täydellisen kauniita. Kuka olisi uskonut sen olevan todellisuutta?

  VastaaPoista
 4. Susanna, niin totta. Tunsin itseni aika vanhaksi ja köykäiseksi, kun heidän juhlintaansa katseli. Mutta kaikki opiskelijat täällä eivät ole kauniita, heillä taitaa olla myös ulkonäkökriteerit sisarkunnan jäsenille...:)

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi! Thank you for your comment!