2012/10/02

Selkeys olkoon kanssasi


Ostin museokaupasta temppelikortteja sekä japanilaisia temppelikuvia esittelevän kalenterin ensi vuodelle. Arvata saattaa, että vuoden kuluessa teen kalenterisivuista tauluja seinälle. Hokusain aaltokortin ostin yliopiston kirjakaupan eteen majoittuneilta julistekauppiailta. Meidän seinillemme ei oletettavasti saa naulata tai ruuvata mitään, mutta hätä keinot keksii. Ruudullista ilmastointiteippiä ja henkari - toimii! I bought some cards and a calendar featuring tempels from the campus museum. As you can imagine I will make lovely prints for our walls from the calendar pages as next year progresses. The picture of Hokusai's wave was from poster venders in front of the uni book store. We cannot drill holes into our walls or hit nails either, but one has to be crafty. Some duct tape and a clothes hanger work wonders!
4 kommenttia:

 1. Henkari-idea on hauska! Pysyykö se varmasti kiinni? Teippi on hieno, tuollaista ruudullista en ainakaan täällä ole nähnyt!

  VastaaPoista
 2. Katja, se ei ole vielä pudonnut, mutta ei varmasti kestä mitään suuria painoja. Tosin tuo ilmastointiteippi oli melko jämäkkää tavaraa. Niitä löytyi kaikenlaisia eri printtejä ja värejä. Minä ostin tuota ruudullista ja kultaista :)

  VastaaPoista
 3. Voi, samoja kortteja meilläkin, tutultä näyttää ja Hokusain aalto on niin pysäyttävä aina vaan. Huikeita kuvia sulla täällä. Kaikkea hyvää teille kaikille!

  VastaaPoista
 4. Nuo kortit ovat niin kauniita samoin kuin kalenteri. En malta odottaa, että uusi vuosi alkaa, niin pääsen kääntelemään sivuja eteenpäin. Terkkuja teidän koko poppoolle meiltä. P:n hiuksille kävi muuten kuten teillä, lyhyeksi meni, mutta on oikeastaan tosi söpö klanittuna :)

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi! Thank you for your comment!