2012/10/30

Bendissä

Bendin kaupungissa oli ihan oikea keskusta. Siis paljon kauppoja ja kahviloita. Eugenessa keskusta on melko hajallaan, oikeastaan ostokset pitää tehdä ostoskeskuksissa, joihin pääsee parhaiten tietenkin autolla. Bend oli muutenkin viihtyisä paikka, kävimme kunnon hampurilaismestassa, vähän ostoksilla ja kävelyllä. Halloweenia oli ilmassa, lauantaina ihmiset pitivät pirskeitään. Me puolestaan vetäydyimme hotellihuoneelle katsomaan telsua, harvinaista herkkua se. Surffasimme 50 kanavaa edestakaisin ja välillä menimme poikien kanssa alakerran porealtaaseen lillumaan.


 Bend had an actual city center with shops and everything. In Eugene the center is scattered and almost all shopping has to be done in the malls, where one has to drive of course. So we went to a proper hamburger restaurant, did some shopping and walked around. Halloween was in the air, people had their parties on Saturday. We retreated to our hotel room to watch telly, a treat for us nowadays. We surfed the somewhat 50 channels back and forth, then went to dip in the jacuzzi downstairs with the boys.  

2 kommenttia:

  1. Näissä kuvissa on jotenkin samaa tunnelmaa, kuin mitä minä koin Ameriikan pikkukaupungissa aikoinani. Tosin se oli oikeasti pikkukaupunki, ei ollut oikeaa keskustaa. Tai no pääkatu oli, mutta ei sellaista varsinaista :)

    VastaaPoista
  2. Jutta, tuossa kaupungissa taisi olla 80 000 asukasta, joten sellainen keskisuuri suomalainen kaupunki, mutta pienehkö amerikkalainen:)

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi! Thank you for your comment!