2012/10/23

Antiikkia kevyesti

Eugenessa on kivoja pieniä ja isoja antiikkiliikkeitä, joissa monella tuotteella on kirpparihinnat. Ennen kaikkea tykkään kuljeskella ja katsella kaikenlaisia esineitä, joita kotimaasta ei löydy. Moni tavara jää hyllyyn, kun ensin pitää tehdä mielessään matkalaukkutarkistus: mahtuuko se matkalaukkuun/paljonko paluulennolle tulee lisäpainoa. Taitolajikseni on siis muodostunut kevyiden esineiden haaliminen. Nämä mustavalkoiset aarteet löysin taannoiselta antiikkikävelyltäni Willamette Streetiltä.

Eugene has some lovely small and big antique stores with flea market prices. For the most part I stroll and observe all those nice items I could't find at home. Buying is restricted by my mental luggage check: will it fit into my suitcase and how much extra weight will there be for the eventual flight home. I have become crafty at finding light objects. These black-and-white items were little treasures I found about a week go in store on Willamette Street.

2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoisia! Kaulakoru on kuin tätä päivää, ja henkilökuva sellainen, joka herättää uteliaisuuden

    VastaaPoista
  2. Katja, kaulakoru oli tosiaan ihan moderni. Henkilökuvan immeinen eli ja asui jossain lähiseuduilla, mutta oletan, että hän oli palvelusväkeä, sillä muu talonväki on valkoihoista.

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi! Thank you for your comment!