2012/09/19

Merituulia

Kävimme lauantaina Oregonin Florencessa. Se on pieni kaupunki, joka sijaitsee rannikolla Tyynenmeren rannassa. Näimme meren, merileijonien luolan ja ostimme Salt Water Taffe -makeisia. Niitä kuulemma rannikolla kävijät aina halajavat tuliaisiksi. Florencen keskustassa oli pitkä liuta antiikkiliikkeitä, joihin en ehtinyt. Siispä takaisin pitää päästä ajan kanssa.On Saturday we drove to Florence (not the one in Italy but the one in Oregon). It's a small town on the West coast on the Pacific shore. We saw the ocean, the sea lions' cave and we bought some salt water taffees, something people visiting the coast often purchase. In Florence there was a long chain of antique malls, which I didn't have time to visit. I must go back there with more time. 

10 kommenttia:

 1. Nämä kuvat ovat kuin suoraan jostain elokuvasta. On kiehtovaa ajatella, että elokuvista tutut maailmat ovat sinun oikeaa elämääsi nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se täällä asumisessa onkin ihmeellistä, kun populaarikulttuurissa nähty muuttuu todeksi :)

   Poista
 2. Hienoja kuvia - taas! Ihanaa päästä näin virtuaalisesti mukaan teidän matkalle. t. Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Heidi! Kiva, jos nautit matkasta näin virtuaalisesti :)

   Poista
 3. ooh, nyt kun täällä Suomessa alkaa olla syksyistä, sitäkin ihanammilta näyttävät nuo meriretken tunnelmat siellä länsirannikolla.
  Täälläkin muuten mulla ovat auringonkukat auenneet. Kiva nähdä, kun ovat nämäkin pienehköstä siemenestä kasvatettuja. -merileijonat näyttivät hienoilta. terv vanamone

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on vieläkin tosi kesäistä, t-paita-keliä päivisin. Varoittelevat, että se sadekausi alkaa sitten ihan kohta.

   Poista
 4. Ihana iso meri. Sen äärellä sanat tippuilevat yksi kerrallaan aaltoihin, ja kaikki asettuu. Muistoissani.

  Mukavia matkan päiviä!

  -Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maria, meri on todella pysäyttävä joka kerta.

   Poista
 5. Ai että, ihan mahtavaa kun saa seurata teidän elämää siellä. Mukavan tuntuinen paikka ja piristäviä kuvauskohteita kuten tuo jalkapallopeli. Ja kuvat ovat edelleen hienoja!

  -Kaisa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaisa: Kiva, että jaksat seurailla. Kuvaaminen on antoisaa, kun on totutusta poikkeavia kuvauskohteita. Tulee helpommin tartuttua kameraan!

   Poista

Ilahdun kommentistasi! Thank you for your comment!