2012/09/10

Hippikaupunki

Meidän kaupunkimme, Eugene, on hippikaupungin maineessa. Täällä on paljon pyöräilijöitä ja  rullalautailijoita ja suomalaisittainkin katsottuna leveät pyöräkaistat. Solmuvärjätyt paidat, pitkät hippiparrat ja tatuoinnit ovat jokapäiväistä kauraa. Ihmiset kasvattavat omat kasviksensa ihan kaupungin keskustan tuntumassa. Meidänkin talokompleksimme pihassa on yhteisöpuutarha. Kadunvarsilta voi löytyä hyvää tavaraa, jos on silmä tarkkana. Me löysimme jo roska-astian ja uunivuoan.  Alimman kuvan älppärit jätin jollekin muulle, minulla ei ole soitinta. 

Our town, Eugene, has the reputation of being a place for hippies. There are lots of bikers and skate boarders, and the bike lanes are wide even for Finnish standards. Acid dyed t-shirts, long beards and tattoos can be seen every day. People grow their own vegetables in close vicinity to the town center. There is a community garden even in the yard of our apartment building. You can also find great stuff on road sides if you keep your eyes open. I left the vinyls in the bottom picture for someone else - I don't have a record player. 

2 kommenttia:

  1. Vaikuttavia kuvia! Ja vaikuttaa mielenkiintoiselta tuollainen "hippipaikka"...omat kokemukseni Ameriikan ihmemaasta ovat kaikkea muuta kuin hippimäiset...enemmänkin konservatiivista, mutta omalla tavallaan sympaattista syvän etelän meininkiä (siitä tosin 20 vuotta aikaa..) Hyvää ameriikanvuotta!

    VastaaPoista
  2. Jep, tämä ei ole ehkä ihan tyypillinen amerikkalainen kaupunki kaikessa vihreydessään. Etelän meininkiäkin olisi joskus hauska nähdä, tähän maahan mahtuu monta universumia :)

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi! Thank you for your comment!