2012/08/22

Tehdyt ja tekemättömät

Sain toisenkin virkatun korin valmiiksi ja vielä yhden aion pykätä ennen kuin virkkuukoukku pakataan pois. Haikeinta on pakata käsityötarvikkeet, kankaat ja ompelukone pois. Ei niin, että olisin ahkerasti niitä käyttänyt viimeiseen vuoteen, mutta on mukavaa, että olisi edes se mahdollisuus. Toisaalta keskeneräisiä projekteja on hyvä jättää vähän varastoon, niin tuntuu mukavalta palata taas kotiin tuttujen tekemättömien töiden äärelle.


I finished a second crocheted basket and I'll do one more before I have to pack the hook away. I feel the most sentimental about packing away all the craft supplies, fabrics and the sewing machine. It's not that I've been using them that much lately, but it's nice to know one can. On the other hand it's good to leave some unfinished projects behind. That way it's nice to return home to those familiar tasks after a while. 

6 kommenttia:

 1. Varmaankin haikeaa ja samalla jännittävää lähteä uusiin ympyröihin...

  VastaaPoista
 2. Elsa, yllättävää sisäistä tutkiskelua saa harrastaa kun pakkaa. Tulee esimerkiksi ikävä sisustamista. Mutta olo on tosiaan myös positiivisen jännittynyt :)

  VastaaPoista
 3. I love your crocheted basket, I need to learn to do that!!!

  hugs!

  VastaaPoista
 4. Mariela, it's really easy once you get the hang of it! Hugs back!

  VastaaPoista
 5. I really love the basket in te first picture!!! Looks great!

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi! Thank you for your comment!