2012/08/15

Juhlakoristeita

Riemukas hääpäivämme on nyt vietetty, ja voin blogissakin esitellä millaisia koristeita juhliin valmistettiin. Äiti taitteli satoja origami-lintuja ja -perhosia, joita käytettiin pöytäkoristeina sekä ripustettiin lavalle tuotuun koivuun. Minä puolestani leikkasin pahvista ympyröitä Fiskarsin paperileikkurilla ja surautin ne koristenauhaksi ompelukoneella. Salissa oli myös Ikean paperivalaisimia, jotka oli koristeltu sillkipaperilla juhlakuosiin. Juhlapaikan lavalle teimme ilmapallomeren, jossa lapsivieraat viihtyivät mainiosti. Hääkuviakin laitan pian: malttia, malttia!


Our wonderful wedding day was celebrated and now I can reveal what kind of decorations we made for the party. My mother folded hundreds of origami birds and butterflies which were placed on the tables and on a birch tree. I made some garland with my paper bunch and sewed it together with my machine. Ikea paper lanterns were decorated with tissue paper. We also blew hundreds of balloons on the stage for the kids to play with. I'll post some wedding pictures soon: patience, please!

4 kommenttia:

 1. Looks great! So nice that you made your own decorations! I am curious about the rest!

  Love Lisanne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you, Lisanne! It was fun to make decorations and thankfully my mom was helpful!

   Poista
 2. Koristeet olivat aivan ihania, just sun näköisiä! Pihistin yhden linnun muistoksi ja nyt se keikkuu mun korupuun oksalla :D

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi! Thank you for your comment!