2012/07/04

Varjostin puhkesi kukkaan

Askartelin Ikean paperivarjostimesta hauskan koristeen. Ison kukan terälehdet on leikattu silkkipaperista ja liimattu kaksipuoleisella teipillä lampun alaosasta lähtien. Varjostin on pirteä ikkunassa ihan arkenakin, mutta aion hyödyntää sitä enimmäkseen kaikenlaisissa perhejuhlissa. Se on helppo varastoida ja ottaa taas esiin, kun asunto on aika pukea juhlakuosiin. Silkkipaperilampun idea löytyi Martha Stewartin nettisivuilta, jotka ovat muuten on oikea askartelu- ja koristeluideoiden aarreaitta.
I made this fun decoration out of an Ikea paper lantern. The petals of this big flower were made of tissue paper and attached with double-sided tape starting from the bottom of the lamp. The decoration is cute in the window on a regular day, but mostly I will use it for family festivities. It's easy to store and take out whenever it's needed. The idea for the tissue lantern was originally from Martha Stewart's homepage which is a great source of inspiration.

8 kommenttia:

 1. Kiitos! Se oli suhteellisen helppo toteuttaakin, joten siitä kiva projekti!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Eikö vaan, ihastuin heti kun törmäsin kuvaan silkkipaperiunelmasta :)

   Poista
 3. Tositosi hieno!!! Hyvä Niina! Ja kiitos, että jaat näitä eteenpäin :). Kukkaruukkuidea on jo toteutettu, kukkaruukussa taidenäyttely ulkopuolella, ja kehäkukkia sisäpuolella. Onneksi taiteellinen toteuttaja muistaa kastella kukkasensa, minulta ne olisivat jo nuupahtaneet..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta! Tosi kivaa, jos saat näistä iloa ja inspiraatiota!

   Poista
 4. Hauska ja pirteä! Martha Stewartin sivut ovat totta tosiaan oikea askarteljan aarreaitta - todella runsas ja monipuolinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään, ja aika helppo tapa piristää koko huone. Martha (ja hänen tiiminsä) osaa mitä vaan :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi! Thank you for your comment!