2012/07/29

Nyt näkyy punaista

En ole punaisen värin suurin ystävä. Minulle se on liian voimakas vaatteissa tai suurina pintoina. Mutta kyllä se pikku annoksina menee. Ja varsinkin kesäisin. Keräilin tähän muutamia punaisia värikäiskiä meiltä. Punainen pikkulipasto on meidän perheen suosikkilaskupinta. Avaimet, puhelimet ja lompakot löytyvät aina perhoskaapin päältä. Pallopussilakanat ovat Ikean valikoimaa, vähän karheat aluksi, mutta pehmenevät vähitellen. Tykkään sellaisista ihmisistäkin. 

I'm not a big fan of red, not in clothes or as large surfaces. But small doses are fine, especially in the summertime. I gathered some pictures of red inspirations for you. The red cabinet is our favourite piece of furniture to place our essential belongings on. On top of the butterfly-cabinet one can always find one's phone, keys and wallet. The bedlinen is from Ikea. Kind of  harsh at first, but they soften gradually. I like that kind of people as well. 

6 kommenttia:

 1. Minullekin on tuo punainen väri alkanut maistua, ihan pieninä annoksina, ihan kuin kuvissasi. Piristää mukavasti mustaa ja valkoista.

  VastaaPoista
 2. Elsa, huomasin saman. Kun olen lisännyt mustavalkoista asuntoon, niin punainenkin toimii hyvin yhdistelmässä.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana perhoslipasto! Minä olen punafani, se sopii niin hyvin turkoosin kanssa :)

  VastaaPoista
 4. Thanks for comment,the balls are bought:)
  hugs

  VastaaPoista
 5. Thanks for the info! Have a great week!

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi! Thank you for your comment!