2012/07/27

Lainatut palat

Se on kiva käydä asunnossa, jota on pidetty hyvin, sisustussävelet ovat selkeät ja huoneet hengittävät. Pistäydyin kaverin asunnossa ennen eilistä pikku pyörä-ekskursiota (tuoreiden laskelmien mukaan pituus oli 25 km) ja sain luvan napsia inspiraatiokuvia blogiin. Paljon kivoja yksityiskohtia, joihin katse kiinnittyy. Antoisaa perjantaita, ihmiset!


It's nice to visit a home which is kept well, the decorative style is clear and the rooms seem to breath. I popped into my friend's apartment before our little cycling expedition yesterday 8it turned out to be 25 km) and took a few shots of her home. Lots of lovely details the eye catches. Have a great Friday, everyone!

9 kommenttia:

 1. Johan tosiaan tuli pyöräiltyä, ainakin kävimme paikoilla jonne ei muuten eksyisi koskaan (enkä tarkoita nyt Haiharaa)!

  Kiitos myös tästä blogista, se on aina ilahduttava visuaalinen ja henkinen piristys. Oman kodin esineetkin saavat kummasti uutta hohtoa, kun ne näkee toisen silmin. Itse nautin varsinkin näin kesäaikaan olohuoneen ikkunan näkymästä: takapihan takana avautuva metsä vihreän sävyineen, puut kukkineen ja tällä hetkellä kypsyvine pihlajanmarjoineen on kauniimpi kuin yksikään taulu.

  VastaaPoista
 2. Jep, ja kiitos viimeisestä! Ikkunasta näkyvät vuodenaikojen vaihtelut ovat tosiaan niitä parhaita "tauluja" :)

  VastaaPoista
 3. ihana tuo valko-sininen lyhty ensimmäisessä kuvassa. Saako udella mistä se on kotoisin??:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä kysäistä, jos saisin tiedon sinulle. Palaan asiaan...

   Poista
  2. Emäntä arveli, että lyhty oli Kodin Ykkösestä, Sokokselta tai Prismasta. Tarkkaa muistikuvaa ei hällä enää ollut....

   Poista
 4. Tuollaisesta neulepallista olen haaveillut meille. Valitettavasti se tuskin kestäisi täällä oikeaa elämää (kaksi koiraa ja vauva) :) Noita värikkäitä ulkovaloja en myöskään panisi pahakseni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykkäilen värikkäistä ulkovaloista, nuo olivat kuulemma auringonvalolla toimivia varautuvia lamppuja. Aika mainiot.

   Poista
 5. Hei mä tunnistan tän kodin! Ja teidän pyöräreissu kuulosti hauskalta :)
  -pee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, piti kuvata, kun kamera sattui kerrankin mukaan:)

   Poista

Ilahdun kommentistasi! Thank you for your comment!