2012/06/13

Onnen pipanat

Parhaita juttuja tällä hetkellä ovat:

- Laatikkoja tyhjentävä nuorimmainen. Hän antautuu tekemiselle. Vielä se touhu on huvittanut vaikka sadatta kertaa lastaan haarukoita, sukkia ja palapelin paloja takaisin paikoilleen. Lisäksi aina kuullessaan rytmikästä musiikkia hän hytkyy huterassa seisoma-asennossa ja hymyilee leveästi.
- Keskimmäisen into ja heittäytyminen. Hän on aina valmiina kauppareissulle, kävelylle tai veljen jalkkistreeneihin. Keskimmäinen istuu joskus puoli tuntia putkeen keinussa haaveileva katse silmissään. Häntä on myös siunattu mahtavalla mielikuvituksella.
- Esikoisen pohdinnat. Hän tankkaa iltaisin Tinttejä sängyssä ja kysyy mitä ne picarot oikein ovat. Hän pohtii mikä tulee sentiljoonan jälkeen (se on kuulemma suurin luku). Hänen kanssaan puhumme siitä mikä on ihmisessä tärkeintä. Se on sisus, joka on aina hyvä, vaikka käytös meillä ihmisillä joskus onkin jotain muuta.The best things at the moment are:

The youngest one emptying yet another drawer. He really gets into it. So far it has been amusing, even  though I have to clean up the mess over and over again. 
The enthusiasm of the middle one. He's always willing to go shopping, for a walk or to his brother's football rehearsals. He sometimes sits in the swing for half-an-hour with a dreamy expression on his face. He has been blessed with a great imagination. 
My oldest one's ponderings. He reads Tintins in his bed and wonders what the Picaros actually are. He also contemplates what comes after a centillion (the biggest number there is, he tells men). With him we  talk about what's the most important part of a person. It's the inside which remains pure, even though are actions aren't always that lovely.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi! Thank you for your comment!