2012/06/05

Muunneltavat kukkaruukut

Tässäpä pari helppoa kikkaa kukkaruukkujen tuunaamiseen. Nämä ideat ovat jo pitkään muhineet mielessä, joten pistinpä tuulemaan. Molempien etuna on muunneltavuus. Ensimmäinen on helppo minuutin kestävä teippituunaus, joka palkitsee tekijän nopeasti. Pois teipin saa yhtä nopeasti, mikäli kyllästyy tuotokseensa.

Toinen tuunaus vaatii hiukan enemmän vaivaa. Mietin kyllä hetken ennen saviruukkujen maalaamista, sillä pidän myös niiden lämpimänruskeista maanläheisistä sävyistä.  Onneksi saviruukut eivät ole murhaavan kalliita, jos silmä kyllästyy lopputulokseen. Tällä hetkellä tuo muunneltava musta liitutaulumaalikin kyllä miellyttää silmää. Ruukun kylkeen voi piipertää jokaviikkoisen vaihtuvan taidenäyttelyn.Here are some easy DIY tips for decorating your flower pots.  These ideas have been brewing in my head for a while so I decided to go for it. Transformability is the pro of both pot models. The tape- DIY can be excecuted in a minute and is as easy to dismantle. The other remodel takes a little more time and effort. I hesitated painting the earth-toned pots, as I do like their warm tones. Luckily these pots aren't that expensive if I get tired of the change. At the moment, the blackboard paint works for me though. One can scribble a weekly art exhibition on the side of each pot.


6 kommenttia:

 1. Hei kiva kukkaruukkuidea! Mistä oot ostanu tuota liitutaulumaalia? Meillä esikoinen tykkäis varppina pitää taidenäyttelyä kukkaruukuissa :)

  VastaaPoista
 2. Moro ja kiitos! Liitutaulumaalia löytyy rautakaupasta, vihreänä ja mustana tavallisesti tarjolla. Siitä vaan kokeilemaan! Minä ainakin itse tykkään piirrellä noihin, katsotaan jos saisi lapsetkin innostumaan :)

  VastaaPoista
 3. Minä olen jämähtänyt saviruukkuihin. Olen sitä paitsi hirmuisen huono viherpeukalo, joten meillä ei ole paljon ruukkuja. Mutta ne, jotka on, on melkeinpä savisia tai valkoisia. Mutta näköjään ruukuista voi tuunata mitä vain :)

  VastaaPoista
 4. Saviruukkuihin jämähtäminen on hyvä vaihtoehto, nehän on klassiset ja maanläheiset. Meilläkin elävät vain kasvit, jotka selviävät pitkään ilman hoitamista (kaktukset ja anopinkieli) :)

  VastaaPoista
 5. Kylläpä näyttää hyvältä nuo maalatut ja liiduilla taiteillut ruukut.

  VastaaPoista
 6. Jutta: Kiitos, ne näyttävät vielä paremmilta luonnossa. Mietin jo mitä kivaa niihin seuraavaksi raapustaisin.

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi! Thank you for your comment!