2012/06/02

Mustavalkoisia

Mustavalkoinen sisustusprojektini on edennyt pienin tipunaskelin. Sain ommeltua verhot, työhuoneeseen tuli Finlaysonin Optista omenaa. Haikailen vielä samaista kuosia petivaatteisiin, vaikka emme tarvitse enää yhtään pussilakanaa tähän talouteen. Mutta kun komiat kuosit ovat niin kivoja sängyllä, joka aika harvoin pedataan. Ilmeisesti olen muuten asunut tynnyrissä, sillä törmäsin vasta nyt ensi kertaa Nanson Bliwille suunnittelemaan saippuaputeliin. Ehkä silmäni ei moiseen tuotteeseen tarttunut vuonna 2007, mutta nyt tykkään vaikka sitten jälkijunassa.


My black and white decorating project has taken some baby steps, as I managed to sew curtains for the study. The fabric is from Finlayson (Optical apple). I'm dreaming of bedclothes of the same print even though we don't need another duvet cover in this household. But they just look so nice on a bed that rarely gets made. Design meets household items in the black soap bottle, as the bottle is designed by clothing and fabric company Nanso.

3 kommenttia:

 1. Nustavalkoisuus niin raikastaa vaaleaa kotia, ja tuo tiettyä särmää. Kivalta näyttää.

  VastaaPoista
 2. Vitsit, tuo saippuaputeli on tosi kiva! Enpä ole minäkään törmännyt, mutta mielelläni tuollaisen ostaisin, mistäs löysit?

  VastaaPoista
 3. Elsa, tosi on. Olen pikku hiljaa siirtymässä pelkistetympään linjaan, kun aiemmin tykkäsin runsaammasta tyylistä. Blogien kuvamaisemilla on osuutta asiaan :)

  Katja, tuon saippuaputelin löysin Sokokselta, mutta varmaan on tarjolla muissakin liikkeissä.

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi! Thank you for your comment!