2012/05/06

Helppo kenkien tuunaus

Tämän hauskan ja helpon tuunausvinkin olen bongannut monesta paikasta, ainakin täältä ja alkuperäinen idea taitaa löytyä täältä. Pitihän sitä kokeilla, kun varastoissa on käyttämätöntä tekstiilimaalia. Nämä mokkakorkkarit eivät ole olleet kertaakaan jalassa, mutta luulen, että pienen värikäsittelyn seurauksena käytän niitä tänä kesänä kävelyllä.


I have seen this fun DIY tip in several places, at least here and I think the original idea is from here. I just had to try it out, because I happened to have extra fabric paint in store. I haven't used these suede pumps even once, but after this new paint coat, I think I'll have to take them out for a spin this summer.

4 kommenttia:

 1. Aah, hieno idea! Tuunasin joskus 15v. sitten omia kenkiäni vastaavalla ajatuksella ja sittemmin unohdin koko idean. Mutta nyt voisi taas vaikka kokeilla, juurikin tuossa tuskailin itse mm. kenkieni määrää... Jotkut niistä voisi hyvinkin olla tuunattavissa tuolla idealla.

  VastaaPoista
 2. Erkki, tämäkin "tuore" idea on siis jo vanhoja peruja 90-luvulta :) Mutta helppoa on ja tuunaamalla saa ehkä käyttöikää lisää. Mulla mysö kenkiä ihan liikaa...

  VastaaPoista
 3. Hauska idea! Ja todella räikeän pirteä väri. :D

  VastaaPoista
 4. Idea oli hauska toteuttaa ja väri varmasti näkyy kauas :)

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi! Thank you for your comment!