2012/05/26

Arjen kurimusta

Tereens taas! Tuli vähän taukoa, kun tietokoneen näyttö hajosi, ja ilman sitä on kuvien käsittely ja bloggaaminen melkoista pimeässä sohimista. Nyt saatiin uusi näyttö ja johan kelpaa. Ihanat ilmat ovat hellineet ja lisäksi olen viime päivinä saanut tehdä yhtä työprojektia. Tuntuu lomalta, kun anoppi ja vanhemmat hoitavat lapsia, käyttävät puistossa ja tekevät ruokaa. On melko vaikea tottua taas yksinäisen raatajan rooliin, kun työjakso loppuu. Niin se vain on, että "oikean" työn tekeminen tuntuu lomalta tämän pikkusirkuksen pyörittämisen jälkeen.

Kaiken lisäksi meillä on alkanut joku ihmeellinen käsistä riistäytyneen sotkemisen kausi. Vaikka siivoaisi aamusta iltaan, ei jälkiä näy missään. Päässäkään ei liiku yhtäkään syvällistä ajatusta paitsi joskus keskellä yötä, kun herään siihen, että kaikki poikaset ovat taas vallanneet parisängyn. Hirveä hinku olisi toteuttaa itseään (vaipanvaihdossa ja siivouksessa en sitä koe tekeväni), tehdä pieniä käsityöprojekteja ja askarteluja, sisustaa ja järjestellä tavaroita, ommella ja virkata, tuunata kuin viimeistä päivää. Se ei onnistu, ellen kasvata itselleni lonkeroita. Tai sitten haluan Maija Poppasen kämppikseksi, kiitos!Hello again! It's been a while because our computer screen broke down, and without it editing pics or blogging are fumbling in the dark. Now we have a new screen and things are rolling once again. We've been having wonderful weather lately and additionally, I have been working on a poroject for the last few days. It actually feels like a holiday when my mother-in-law and my parents have taken care of the children, taken them to he park and made food. It'll be hard to get used to the role of the lonesome labourer after this work period ends. 

In addition we are experiencing a period of utter and complete chaos. It doesn't matter how much I mop up, the results don't seem to show. These days I don't even have any profound thoughts going through my head, besides sometimes in the middle of the night when I once again awaken to the fact that our little gremlins have taken over the double bed. I would be eager to achieve my own little goals, namely small craft projects, interior design and organizing, sewing and crocheting, make DIY projects 'til I drop. It's not goint to happen unless I grow tentacles. Or I would like to have Mary Poppins move in, please!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi! Thank you for your comment!