2012/04/09

Rahkeita tilauksessa
Pääsiäiseen on mahtunut monta tunnelmaa, sopii kai juhlan teemaan. Jos yhtenä päivänä on auvoista, joutuu seuraavana kurinpidollisiin toimenpiteisiin joka toinen minuutti. Mutta niitä seesteisiä: maalasimme poikain kanssa kaupasta löytyneitä kipsisiä alennusmunia. Se oli niin kivaa, että voisin hakea niitä varastoon ensi vuotta varten. Olemme syöneet suklaamunia ja muita herkkuja niin, että napa rutisee. Pääsiäisateriaksi ostin vahingossa halal-lammaspaistin, jonka mies valmisti. Tuli tosi hyvää, en tiedä onko teurastustavalla vaikutusta makuunkin. Lenkkeilyä ja ulkoiluakin olemme harrastaneet.

Ja sitä toista ääripäätä: tahtojen taistelua, sovittelutyötä, hulluja päähänpistoja sekä Pikku-Kalle-meininkiä. Eskarilla on koko ajan jäynät mielessä ja tempperamentti kuohahtelee, pikkuveli ärsyyntyy pienimmistäkin ja isoveli sen provosoinnin osaa. Saisiko lisää rahkeita tilata jostakin? Iltaisin hiljaisuuden laskeuduttua olen liimannut lehtileikkeitä sisustuskansioon.
---
Easter has been full of opposite sentiments, which reflects the holiday I guess. Some of the more peaceful moments: we painted discount palster-eggs with the boys, it was a lot of fun. We have eaten chocolate eggs and other treats, enough to burst. We've also managed to spend some time outdoors and go jogging (me). And the opposite moments: battles of wills, mediation, crazy whims and antics in the manner of Dennis the Menace. The pre-scooler has mischief on his mind, he is a master of provocation and the little brother gets annoyded easily. Can one order more nerves somewhere? In the evenings I have been making my decoration scrapbook.

2 kommenttia:

  1. Ihastuttava blogi sulla, kauniita kuvia pullollaan! Rahkeita tarvittais täälläkin, vaikkei ole edes lapsia, niin tuntuu, että niin paljon asioita kasaantuu koko ajan, että huh. Onneksi on kevät ja aurinko, se antaa voimaa! :)

    VastaaPoista
  2. Saija, kiitos vierailusta. Valo on kyllä ihan parasta voimaseerumia, lähetän sinulle lisäksi virtuaalirahkeita :)

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi! Thank you for your comment!