2012/04/24

Posteljoonin hyvä työ

Meillä on mahtava vakkariposteljooni, jonka kanssa ollaan tultu hyvänpäiväntutuiksi. Hän näkee minut yleensä kello yhden maissa, kun karavaanimme kulkee kohti eskaria ja sieltä takaisin. Vielä tutummiksi olemme tulleet, koska hän joutuu usein rimpauttamaan ovikelloa saamieni suurikokoisten kirjeiden vuoksi. On Etsya, on Ebayta on Amazonia. Tykkään nettikaupoista, se ei jää epäselväksi.

Eilen tämä postinkantajamme pimpotti ovikelloa tavallista myöhemmin iltapäivällä. Hän kertoi tulleensa samana päivänä uudemman kerran, kun kukaan ei ollut kotona ensimmäisellä visiitillä. Sylissä oli kolme pakettia. Lähipostimme suljettiin noin kuukausi sitten ja posteljooni arveli meille olevan hankalaa noutaa paketteja keskustasta asti. Oikeassahan hän oli. Olin niin hyvilläni moisesta ajattelevaisuudesta, että väkersin posteljoonille kiitoskortin, jonka teippasin oveen. Sieltä se oli tänään kadonnut, toivottavasti postinkantaja ilahtui.


We have a great mailman who I have become somewhat acquainted with. We usually say hello, when I drag our little caravan towards pre-school and back in the afternoons. Additionally, he has to ring the doorbell to deliver my packages from Etsy, Ebay and Amazon. What can I say, I love those internet-stores. 

Yesterday our mailman rang the doorbell later in the afternoon. He said he was doing a second round to deliver some packages, because we weren't in on the first round. Our nearest post office was closed a month ago, and the postman figured that it would be difficult for us to collect packages from the city center. He was right on that one. I was so happy about this unexpected kindness that I made him a thank you card and taped it on the door. Today the note had vanished, so I hope the postman feels appreciated. 

8 kommenttia:

 1. Vallan ihana posteljooni! Se on aina niin sykähdyttävää kun joku tekee jotain noin "ylimääräistä" ihan omasta hyvästä tahdostaan :)

  VastaaPoista
 2. Olin eilen ja tänäänkin tosi hyvällä tuulella. Toivottavasti pistimme hyvän kiertämään :)

  VastaaPoista
 3. Wau, mikä posteljooni!!
  Tuollaisesta tulee niin hyvälle mielelle:)

  VastaaPoista
 4. Mia, hän on tosi palvelualtis ja pyöräilee tuolla ulkona säällä kuin säällä. Varmasti tykkää valitsemastaan ammatista.

  VastaaPoista
 5. Oi mitä ihania asioita kiva posteljooni toi! Ja ootpa ihana kun teit kiitoskortin! Tuollaista juuri pitäisi arjen olla, että ilahdutetaan ja ollaan kivoja toisille puolin ja toisin. :)

  VastaaPoista
 6. Saija, olen samaa mieltä. Aika pieniä tekoja ajallisesti, mutta hyvää mieltä riittää päivätolkulla :)

  VastaaPoista
 7. Ompa ihanaa palvelua. Meillä ei käydä edes yhtä kertaa pimpottamassa ovikelloa, sujautetaan vain postilaatikkoon lappu, että käy hakemassa pakettisi postista.

  Ihana idea sinulta tuo kiitoskortti :)

  VastaaPoista
 8. Jutta, olen ollut ihan ihmeissäni ja ilahtunut moisesta hyvästä palvelusta. Kun nähtiin seuraavan kerran posteljooni, hän kiitteli kiitoksesta :)

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi! Thank you for your comment!