2012/04/07

Pääsiäisvierailu

Meillä oli hieno pääsiäisvierailu. Menimme pitkäperjantaina keskimmäisen pojan kanssa ystävien luokse kylään. Aikuiset juttelivat keittiössä ja lapset touhusivat keskenään, kaikki neljä hyppivät sängyllä ja tanssivat "Kuningas Ei:n" tahdissa. Piilotettiin vähän suklaata ja lapset kuuntelivat linnunlaulua kirjasta. Ihanaa tofukeittoa, kahvia ja syväluotaavia keskusteluja. Keittiön pöydän ääressä puhuimme kunnollisuudesta ja kasvamisesta, meidän aikuisten. Lähtiessä taivas oli vielä valoisa ja ajattelin, että kyllä meille on kaunis maailma tänne laitettu.

We had a wonderful Easter visit. I visited friends with the middle boy. The grown-ups talked in the kitchen while the kids rumbled amongst themselves. All four jumped on the bed while listening to music. We hid some chocolate and the children listened to bird sounds from a book. Wonderful tofu-soup, coffee and deep conversations. At the kitchen table we talked about being proper and about growing - concerning us adults. When we left, the sky was still bright and I thought of how we've been given a beautiful world.

4 kommenttia:

 1. Heipähei! Löysin blogiisi vahingossa ja hyvä, että löysin. Ihania ideoita sinulla ja värimaailmasi on lähellä sydäntäni. Tuo aiemmin postaamasi kaappi-idea oli loistava! Taidanpa tulla tänne notkumaan toistekin. Mukavaa pääsiäistä sinulle!

  VastaaPoista
 2. Onpas kiva kun löysit. Tervetuloa toistekin ja ihanaa pääsiäistä sinullekin!

  VastaaPoista
 3. Kiva kun jätit merkin itsestäsi blogiini, niin löysin nyt tännekin :) Kivan oloinen blogi, täytyy pistäytyä toistekin!

  VastaaPoista
 4. Erkki, kiitos vastavierailusta, teretulemas taas!

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi! Thank you for your comment!