2012/04/18

Mustia valopilkkuja

Mustavalkoinen on kiehtonut jo jonkin aikaa sisustusjutuissa, mutta menee hetki ennen kuin kokonaisen asunnon ilmeen saa käännettyä uudelle kurssille. Olen siis aloittanut pienistä jutuista, eli meille on tullut tipoittan mustia valopilkkuja, joihin katse pysähtyy. Tekstiileistä, astioista ja edullisista sisustuselementeistä on hyvä lähteä liikkeelle ennen kuin pistää kaikki pinnat uusiksi. Samalla tulee testattua onko tämä hetken huumaa vai pidempi suhde. Alimmassa kuvassa vilahtaa melkein valmis matto, jota olen kuukausitolkulla vääntänyt. Purkanut ja tehnyt uudelleen, hakenut uusia kuteita ja muuttanut mieltäni moneen otteeseen. Nyt se on kuitenkin melkein valmis, joten palaan siihen vielä uudestaan täälläkin.Black and white interior decorating has fascinated me for a while, but it takes some time to shift an entire apartment's visual appearance. So, I have started with the small stuff, I've acquired black delights that catch the eye. Textiles, cups and inexpensive decorative elements are a good place to start before redoing all of the walls and floors. That way I can also test whether this is a fling or a serious relationship. In the last picture is my crochet carpet which I've been making for months. I've crocheted and unraveled it, purchased more materials and changed my mind several times. Now it's almost finished, so you haven't seen the last of that carpet.

4 kommenttia:

 1. Moi kaima! Niin hieno matto! Voi kun olisi itselläkin ylimääräistä aikaa taas virkkailla :)

  VastaaPoista
 2. Löytyykö näille käsitöille jostakin ohjeita? mielellään itsekin kokeilisin tehdä tuollaista mattoa.. :)

  VastaaPoista
 3. Kaimani mun, kiva kun löysit vierailulle! Ei ole mullakaan juuri virkkailuaikaa, niinpä mattoprojektin viimeistely on venynyt...

  VastaaPoista
 4. AM, tuon mustavalkoisen maton ohje on aika suoraan Kauhavan Kangas-aitan ohjeesta. Alkuperäinen oli nimellä "Keltainen kohoraitamatto", mutta itse jätin kohoraidat pois. Ja nyt lupaan ryhdistäytyä ja tehdä maton valmiiksi ja isomman postauksen siitä. Yksi kerros uupuu enää :)

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi! Thank you for your comment!