2012/04/02

Kaappia kehiin

Meillä on uusi vitriini. Mies kyllästyi kaikenlaisten sisustusasetelmien ajelehtimiseen ympäri kämppää, joten ratkaisuni oli ostaa uusi kaappi. Totta kai, kuinkas sitä muuten saadaan tavarat järjestykseen. No, samalla pyrin minimalismiin ja tyhjennän kaiken tarpeettoman kirpputorimyyntiin. Periaatteena on säästää vain ne tavarat, jotka tuottavat joka päivä visuaalista nautintoa. Ehkä-kamat lähtevät nyt meiltä ulos. Kaappi oli halpislöytö, huonekalulevystä tehty, joten sitä voi huoletta tuunata mielensä mukaan. Pientä muokkausta onkin jo työn alla, palaan lopputuloksiin myöhemmin. Alla vielä palmusunnuntain tunnelmointikuva.
P.S. Lyhyt työjaksoni väitöskirjan parissa päättyi ja aloitin hoitovapaan kolmen pikkukundin kanssa. Toiveissa olisi ehtiä päivittää blogia nyt vähän useammin, saas nähdä miten käy.

2 kommenttia:

  1. Mistä sitä kamaa aina kertyykin? Itselläkin haaveena karsia tavaramäärää pienemmäksi, mutta se kirpparille vienti tuntuu niin aikaa vievältä. Ehkä vielä joku päivä...

    Suloinen posliinibambi :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos vierailusta! Minulla on kaksijakoinen suhde tavaraan, sitä on kiva keräillä, mutta pitäisi jaksaa tykittää toisesta päästä ulos ylimääräiset roinat :)

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi! Thank you for your comment!