2012/02/11

Kaapista on tasoksi

Lastenhuoneessa on pyörinyt puinen kirjoituspöytä, joka oli ihan kiva, mutta ei oikein koskaan löytänyt omaa paikkaansa tai käyttötarkoitustaan. Kaappi joutui siis vakavanlaatuisen tuunauksen uhriksi. Tältä se näytti ennen interventiota.


Ja tällainen siitä tuli jalkojen sahauksen, pinnan hionnan ja maalauksen jälkeen. Kaapin sisäosan "lattiat" maalasin mustiksi ja väliin jäävät rimat valkoisiksi. Kontrastista tuli minusta onnistunut. Käänsin kaapin lappeelleen, vetolaatikot otin talteen muita käyttötarkoituksia varten ja alle ruuvasin pyörät. Ne olivat odottaneet käyttöönottoaan jokusen vuoden siivous/vaatehuoneessamme (romuvarastonakin tunnettu tila). Mukavaa, että pyörät löysivät paikkansa ja romuvarasto tyhjeni neljällä esineellä.


Tällä erää uusi pöytä päätyi tv-tasoksi, mutta jos jonain maailman aikana muutamme tilavampaan asuntoon, pöytä voisi toimia hyvin sohvapöytänä tai ihan vain miniatyyrikoon "näyttelytilana". Mikä parasta, uutta tasoa on hauska katsella joka päivä, ja se jos mikä on onnistuneen tuunauksen merkki. Tällaiset esineet pääsivät näin aluksi koristamaan tason sisälmyksiä.
P.S. Mustavalkoisuus on jostain syystä viime aikoina miellyttänyt silmää, ja lisää mustavalkoisia sisustuselementtejä on tulossa blogiin lähiaikoina. Stay tuned.

4 kommenttia:

 1. Luovasti ajateltu! Tykkään ajattelutavastasi!

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Elsa. Pitkään istuin ja katselin tuota kaappia ja kääntelin sitä mielessäni eri päin ennen kuin älynväläys iski. Ja nyt muuten huomaan, että nuo rimat olisi hyvä maalata myös ylhäältä, eli viimeistely jatkuu.

  VastaaPoista
 3. Eri hieno telkkaritaso! Ja vielä hienompi idea.

  VastaaPoista
 4. Kiitos, Veera! Olen itsekin ollut oikein tyytyväinen tasoon. Kannustaa ajattelemaan muitakin asioita monelta eri kantilta!

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi! Thank you for your comment!