2011/06/11

Kello viisi aamulla

Olen herännyt viime päivinä jostain syystä viideltä aamulla, valvonut pari tuntia koneella ja sitten mennyt takaisin nukkumaan. Helteellä on varmasti osansa heräilyyn sekä tietenkin jättimäisellä vauvavatsalla. Mutta on heräilyllä puolensakin. Enpä ole tiennyt, että työhuoneessa on niin kaunis valo kuuden aikaan aamulla. Öljytön öljylamppukin alkoi loistaa kauniisti. Linnut kujertavat pihan koivuissa aamutoimissaan. Yhdeksään mennessä valon suunta on muuttunut ja linnut ovat vaienneet.6 kommenttia:

 1. Hei Benglia!

  Löysin sinut taas, kivaa. :)

  Blogisi oli pitkään syötelistallani, mutta viime syksynä kävi tiedostomoka ja lista hukkui, enkä millään muistanut kaikkia siinä olleita blogeja. Eilen sitten sattumalta löysin jonkin toisen blogin linkkilistalta tieni tänne ja muistin, että tätä olen lukenut ennenkin.

  Ylin kuva on todella kaunis. Lasi ja valo tekevät ihmeitä yhdessä.

  VastaaPoista
 2. Hei Ilona, hauska kohdata taas! Blogini eli todellista hiljaiskautta lähes koko talven. Raskaus vei voimat ja työkiireet veivät ajan. Mutta nyt on taas intoa ja ideoita. Minäkin olin hukannut sinun blogisi, tai nyt vasta löysin nykyiseen :)

  VastaaPoista
 3. Hei, mukava tunnelma täällä blogissasi! Kuulostaa niin tutulta tuo aikaisin aamulla heräily. Jos nousee ylös, alkaa myöhemmin niin armottomasti väsyttää. Mutta linnunlaulu on mahtavaa aikaisin aamulla.

  VastaaPoista
 4. Hei Leena, kiva kun pistäydyit. Tänä aamuna hyödynsin varhaisen heräämisen käymällä kuvaamassa ulkona aamutunnelmia...Aamuhetkissä on jotain taianomaista.

  VastaaPoista
 5. Ihanaa kun päivität taas! Täällä jännitetään vauvaasi :*

  Laurenzia

  VastaaPoista
 6. Laurenzia, hauskaa että olet lukijana! Täälläkin jännitetään, vauva ei meinaa millään tulla. Saattaa odottaa veljensä huomista syntymäpäivää...

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi! Thank you for your comment!