2011/06/25

Juhlasta arkeen

Kaupunkijuhannus mummolassa oli rauhallinen. Naapurit olivat ilmeisesti paenneet maalle. Minä sain lepohetken, kun isoille pojille löytyi leikittäjiä ja juoksuttajia ja pikkumiehelle monta syliä. Mummo ja pappa olivat laittaneet pöydän koreaksi. Tarjolla oli uusia perunoita, grilliherkkuja ja jäätelökakkua.
Tänään on taas paluu arkeen, eli viihdytetään kahta energistä poikaa ja yhtä sylivauvaa, sovitellaan eteen ilmaantuvia kiistatilanteita ja riitoja, jaetaan kaikki tasan puoliksi. Kukaan ei ota toiselta lelua kädestä. Vuorotellen. Siinä sivussa yritän saada pari pitkään roikkunutta sisustustuunausta valmiiksi. Esittelen niitä siis piakkoin.

4 kommenttia:

 1. Minusta tuo vuorotellen kuvasi aika hyvin minunkin aikaani joskus...ja varmaan edelleenkin. Se on aika avainasia kaikissa ihmissuhteissa, ehkä...tämä meni nyt ihan hassuksi. Mukavaa juhannusta!

  VastaaPoista
 2. Kirjailijatar, kiitos vierailusta! En ole tullut ajatelleeksi, että vuorotellen liittyy muihinkin ihmissuhteisiin. Välillä olen liikaa "minä ensin" ja toisinaan taas "onhan kaikki nyt tyytyväisiä?"

  VastaaPoista
 3. Voiko blogihamsteria syöttää liikaa?

  VastaaPoista
 4. Hanhi, hyvä kun otit asian esiin. Samaa olemme täällä kotona pohtineet. Kerran epäilin hamsterin kuolleen, kun se oli aluksi liikkumaton. Mutta onneksi se sentään harrastaa itsenäisesti liikuntaa, niin ei pääse täysin turpoamaan.

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi! Thank you for your comment!