2011/06/07

Ei näin


Kolmannen lapsemme laskettu aika on nyt ylitetty viikolla, mutta asunto näyttää edelleen paikoitellen rakennustyömaalta. Herätessäni uuteen aamuun olen siis osittain pettynyt (se ei ole vieläkään syntynyt) ja toisaalta helpottunut (se ei ole vieläkään syntynyt). Jokainen uusi päivä merkitsee, että olohuoneen seinäremontti lähestyy päätepistettään.


Toimintatapamme ei vastaa idylliä perheestä, joka rusoposkisena odottaa uutta tulokasta valkoisella sohvallaan. Silitetyt vauvanvaatteet tuoksuvat kaapeissa ja kestovaipat on taiteltu. Keitetyt tuttipullot seisovat organsoiduissa riveissä ja mobile heilahtelee hiljalleen pinnasängyn yläpuolella.


Keittiön sentään saimme käyttöön, kun katto tuli vihdoin maalattua. Kummasti monta kuukautta roikkuneet remonttihommat ovat edenneet äitiyslomalla. Mitähän tässä vielä ehtisi aloittaa? Aikaa on parhaimmillaan vielä viikko ennen synnytystä...

4 kommenttia:

  1. Kuulostaapa tutulta nuo tunnelmat; samanlaista oli meillä kolmisen vuotta sitten. Olehan kuitenkin varovainen remonttihommissa :-)

    VastaaPoista
  2. Tanja, meillä remontti-into on roihunnut mitä lähemmäksi laskettu aika tulee. Kaikenlaiset aikarajat saavat tekemiseen pientä jännityksen tuntua :)

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi! Thank you for your comment!