2011/05/23

Syntymäjuhlia

Toukokuu on suosikkikuuni. Ehkä siksi, että syntymäpäiviäni vietetään silloin. Tällä kertaa vietin synttäreitä pienimuotoisesti perheen ja lähipiirin kesken. Tarjoiltavien sijaan nautiskelin lähinnä kauniista astioista.


Riihimäen keltaista Taalari-astiaa olen usein ihaillut kirpputoreilla, mutta nyt vasta sain aikaiseksi sen ostaa. Lisäksi äiti toi kauniita lautasia Marimekon Siirtolapuutarha-sarjaan ja teekannukin kuulemma muuttaa meille pian. Vahaliinakin taitaa olla Marimekkoa, se löytyi taannoin Tampereelta peräkonttikirppikseltä.


Tähän kevääseen mahtuu muitakin syntymäjuhlia. Parin viikon sisään uusi vauvamme viettää syntymäänsä. En ole juuri ehtinyt kehittää etukäteen suhtautumistani uuteen tulokkaaseen, mutta en edes usko henkisen valmistautumisten riittävän pitkälle. Tulkoon siis yllätyksellinen vanhemmuus. Nyt vain katselen ja ihmettelen maailmaa, kunnes vauva tulee ihmettelemään kanssani.

2 kommenttia:

  1. Onnea odotuksen viimeisiin päiviin! Minulla itselläni on kaksi ihanaista toukokuun poikaa :-)

    Edellisen postauksen vaaleanpunainen kulho on iki-ihana!

    VastaaPoista
  2. Tanja, kiitos vierailusta! Minulla on entuudestaan yksi lokakuun poika ja yksi kesäkuun poika. Saas nähdä ehtiikö tämä kolmas vielä ennen kuunvaihdetta :)

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi! Thank you for your comment!