2011/02/01

Katso kummaa kukkaa


Pistäydyimme perheen kanssa etelämatkalla. Sairastelut pitivät meidät osan lomasta hotellin seinien sisällä, mutta ehdimme kokea myös värejä, lämpöä ja valoa. Kaikki ihmeellisiä ilmiöitä suomalaisen talven näkökulmasta.
Loman ensimmäisinä päivinä  ilmeni myös kuvaajan matkatauti: runsaudenpula. Kaikki on ihmeellistä ja erilaista. Kaikki täytyisi saada tallennettua kameraan. Pitäisi kävellä lisää, vielä tuon kulman taakse ja tuon kukkulan päälle. Sama nälkä olisi hyvä säilyttää kotikulmillakin, sillä aiheet yleensä löytyvät kävelemällä ja katselemalla. Mietin myös millaista olisi asua ympäristössä, jossa luonto on aina kukassa? Kenties lämpö ja valokin muuttuvat silloin itsestäänselvyydeksi. Ehkä meidän pohjoisen asukkaiden etuna on ikuinen ihmetys kesään.

2 kommenttia:

  1. Kommentti ei lähtenyt etenemään , no yritetään uudelleen. Kirjoittelin muistoja matkalta ja kuvailin niitä lämpimiä tuulia, mutta nyt runosuoni jo onkin paljon proosallisempi, eli on kiva,kun kuitenkin se kesäkin saapuu ennemmin tai myöhemmin. tule kesä takaisin.. terv Mirja

    VastaaPoista
  2. Nyt se näyttää vihdoin tulleen. Kyllä sitä on odotettukin!

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi! Thank you for your comment!