2010/12/23

Taas syttyy valot ja kynttilät

- Tämä on ihan paras joulu, kun saadaan koristella kuusi, sanoi viisivuotias. Hän oli riemuissaan, kun ripustimme pikku pajukuuseemme pari lasipalloa, sydämet ja jouluvalot. Halkotontut kerääntyivät kuusen ympärille. Mummolassa lapset pääsevät koristelemaan ihan oikeaa kuusta.


Joulu on paras aika hiljentyä ja sytytellä kynttilöitä. Ihastuin kirpputorilla näihin kultaisiin kynttilälyhtyihin, jotka ovat Turun Kristallin tuotantoa. Lyhdyissä on ortodoksinen tunnelma.Ehdimme sytyttää enkelikellonkin hetkeksi ennen kuin nuorukaisemme saivat jouluhepulin ja paloturvallisuus oli vaarassa. Oli se silti taianomainen hetki, vaikkakin lyhyt.Rauhallista joulua kaikille!

1 kommentti:

  1. Vanhemmillani on tuollaiset ihan samanlaiset koristeelliset kynttilälyhdyt, joita etenkin lapsuuteni jouluina käytettiin ahkerasti. Olenkin vallan unohtanut niiden olemassaolon. Jotain erityisen kaunista niissä kuitenkin on, tuo koukeroinen kuvio, jonka läpi kynttilänvalo loistaa. Alan harkita pienoista ryöstöretkeä kotopuoleen... ;)

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi! Thank you for your comment!