2010/12/28

Kirkasna aina


Joulu on vietetty sukulaisten ja perheen keskellä. Luin yhden kirjankin, ihan kokonaisen. Edellisestä onkin jo aikaa. Huomasin, että hyvä kirja koukuttaa enemmän kuin suklaa.


Olen syönytkin. Niin paljon, että paasto tuntuisi vapauttavalta. Tulevana vuonna lupaan elää kevyesti. Raskas ruoka vain pienissä erissä. Raskaat ajatuksetkin saavat tulla, mutta ystävällisesti pyydän niitä vain vierailulla, en asumaan.


Aion olla myös sotkeutumatta kiireeseen, tai ainakaan en anna kiireen ottaa itseäni orjaksi. Tänään taidan kävellä vielä hiukan pakkasessa.

4 kommenttia:

 1. Kirjat ja suklaa maistuvat parhailta yhdessä. Mutta jos jommasta kummasta olisi luovuttava, vaikka vain jouluksi, suklaasta luopuisin.

  VastaaPoista
 2. Oli kyllä hauska sukeltaa kirjaan ja ahmaista se alusta loppuun. Kirjojen ahmimisesta tulee lisäksi kumman puhdistunut olo. Mutta kyllä suklaa kieltämättä täydentää kokemusta!

  VastaaPoista
 3. Hei,

  Otan sinuun yhteyttä sillä blogisi on erittäin mielenkiintoinen ja tyylikäs. Olisin kiinnostunut yhteistyöstä blogisi kanssasi. Pyytäisin sinua ottamaan yhteyttä minuun sähköpostitse, jotta voimme keskustella asiasta enemmän.

  Terveisin,
  Maiju
  maiju.hamalainen@goviral.com

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi! Thank you for your comment!