2010/02/03

Pienen pientä pintaremonttiaSaimme ystäviltä lahjaksi vanhan nukkekodin, joka kaipasi pientä ehostusta. Kodin remontointi on viime aikoina jäänyt, mutta tässä kaunokaisessa oli riittävän pienet seinä- ja lattiapinta-alat jopa tällaiselle sunnuntaisisustajalle.Tapetoin nukkekodin takaseinät makuuhuoneesta ylijääneellä tapetilla. Lattiaksi tuli rautakaupasta löytynyttä puuaiheista tarraa, josta tuli parkettimainen vaikutelma. Tämän "laminaatin" sai lisäksi todella helposti ja nopeasti paikoilleen. Nukkekotiaktiivit suosittelevat katoksi vesihiomapaperia, jolla saa aikaan huopakattomaisen pinnan.Kerrankin pintaremontti onnistui nopeasti ja vaivattomasti. Asukkaat ja huonekalut hiukan eriparia talon kanssa, mutta siitä tuli oikeastaan melko muumitalomainen tunnelma.Mieli alkoi heti raksuttaa suurempia nukkekoteja kaikilla herkuilla. Sinnehän voisi rakentaa vaikka mitä! Ruokasaleja kristallikruunuineen, kirjastohuone takkoineen, uima-allas ja saunaosasto. Luksuselämäntyyliä voisi siis harrastaa minikoossa, miten ekologista!

3 kommenttia:

  1. Oo miten tyylikäs ja kotoisa! Hauska nähdä miten rapistuneesta talovanhuksesta kuoriutui uljas koti. Tuollaista muovista lautalattiaa voisi meidänkin uuteen nukkekotiin harkita, nykyinen paperinen jo vähän nuhjaantui kun laitettiin uima-altaaseen oikeaa vettä. -Kaisa-

    VastaaPoista
  2. Kaisa: laitoin kuvat ihan teitä varten, ajattelin että lopputulos kiinnostaisi. Kontaktimuovia oli kaikenlaisilla eri kuvioilla, rautakaupasta löytyy.

    VastaaPoista
  3. Onpa kiva, minäkin olen joskus haaveillut siitä ihanasta nukkekodista, jota en koskaan saanut, sellaisesta monikerroksisesta, jossa on niitä ulkoparvekkeita ja tietenkin jännittäviä yläkerran huoneita, sellaisia kuin Jäniksenlinnassa oli muinoin lapsuudessa oikeastikin. Ajatus alkaa itää minullakin aiheen tiimoilta.

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi! Thank you for your comment!