2009/09/05

What? WAD?

Miten kummassa tämä 10-vuotispäiviään viettävä lifestyle-lehti on päässyt livahtamaan näkökentästäni aiemmin. Kyseessä on WAD (WE'AR DIFFERENT), ranskalainen kaupunkikulttuuriin ja muotiin keskittyvä lehti, jonka nappasin taannoin mukaani lehtihyllystä.Lehden nimen suhteen olin aluksi skeptinen (kaikkihan ovat aina niin kovin erilaisia), mutta epäilykseni hälvenivät päästyäni tutkailemaan lehden sivuja. Tajusin myös sanaleikin (WE ARE/WEAR). Lehti tosiaan eroaa tyypillisestä muotilehdessä monessa suhteessa. Alkajaisiksi kansikin poikkeaa tyypillisestä naismallien eteerinen katse/viekotteleva poseeraus -tyylistä. Virkistävää sinänsä.Kelloon ja aikaan perustuvia juttuja oli ainakin tässä numerossa paljon. Yhdessä jutussa kuvataan "kohdehenkilön" tyylin muuttumista eri vuorokaudenaikoihin sopivaksi. Toisessa kuvasarjassa erimaalaiset valokuvaajat esittelevät kotikaupunkiaan kello 10 illalla.
WAD esittelee ennakkoluulottomasti niin tyylikkäiden kaduntallaajien pukeutumista kuin street-style-tyyliseen muotiin keskittyviä vaatetusliikkeitä. Muotijuttujen kuvaamisessa on mukana huumoria, vai mitä mieltä olette krokotiili-asuisesta kuvausassistentista?

Taitoltaan WAD vaatii lukijalta enemmän kuin perusnaistenlehti, mutta ainakin minulle se antaa syyn palata lehden pariin uudelleen. Kysessä ei siis ole kertakäyttöinen lukuelämys. Täti tykkää.

2 kommenttia:

  1. piristäviä kuvia nuo lehtikuvatkin sekä uusista että vanhoista lehdistä

    Varmaan minäkin voisin oppia tekemään jotain käsitöitä. Se näyttää niin hauskalta hommalta. Aloitan tekemällä muutamat helmet syksyn piristykseksi. Niin ja aina yksiä helmiä kohti lupaan viedä yhden kassillisen vanhoja vaatteita yms käyttämätöntä kamaa kiertoon. Hmm. esim kahdetkymmenet helmet , eri värejä... tietää 20 pussillista enemmän tilaa kotona . juu eiköhän tämä tästä lähde rullaamaan

    VastaaPoista
  2. Kiitokset kommentista!
    Tuo voisi olla aika hyvä keino motivoida itseään tyhjentämään turhaa tavaraa kotoa! Käsitöiden tekemisessä on kausia, jolloin onnistuu ja välillä taas joutuu purkamaan kaiken. Olen huomannut, että siinäkin onnistuminen vaatii sitkeyttä.

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi! Thank you for your comment!