2009/09/26

Villatakki kukkimaan

Sormet ovat syyhynneet pitsituunauksen tekemiseksi, mutta toteuttamistapa oli hukassa. Pitsipöytäliinan ompeleminen sellaisenaan vaatteeseen näyttää tosiaan vain siltä. Halusin, että 1+1 olisi enemmän kuin osiensa summa.Tässä pöytäliinassa oli sitä jotain. Voisiko kirpparituomion saanut villatakki vielä pelastautua vaatekaapin puolelle?Purin punaiset kukat irti pitsiliinasta. Sommittelin kukat mustan villatakin olkapäälle. Ompelin ensin kukat toisiinsa kiinni, jotta sain yhtenäisen kukkarykelmän. Sen jälkeen tehtäväksi jäi vain ommella kukkakasvusto kiinni olkapäälle ja voilá, toispuoleinen olkapääkoriste oli valmis!Huomasin punaisten kukkarykelmien olevan nyt värikartallani. Kesällä rovaniemeläiseltä kirpputorilta löytynyt huivi on päässyt kaapista kaulaan syyskirpeiden ilmojen myötä. Herkulliset värit, eikö totta?

6 kommenttia:

 1. Kylläpä tuli komia koriste! Paljon oot muitakin kivoja juttuja tehnyt, kun tuossa selailin vanhoja postauksiasi :)

  VastaaPoista
 2. Liina on hyvässä seurassa villatakin kanssa!

  VastaaPoista
 3. Tuohan näyttää tosi kivalta! Ehkä tuo kokonainen pitsiliina olisi ollutkin hankala semmoisenaan käyttää koristeeksi. Onnittelut hienosta tuunauksesta!

  VastaaPoista
 4. Ebbu, Neili ja Nasti: Kiitän ja kumarran. Villatakista tuli tosiaan paljon pirteämpi ja se pääsi heti valmistuttuaan päälleni. Hauskaa, kun vaatekappale saa uuden elämän asuttuaan kirpparijätesäkissä ties kuinka kauan!

  VastaaPoista
 5. Hieno tuli! Tosi upea!

  Myös huivi on herkullinen.

  VastaaPoista
 6. Ilona: Olen ihan ihastunut tuohon huiviin, jota en aluksi meinannut ottaa kirpputorilta mukaan. Joku siinä vetosi niin, että piti palata noukkimaan itselle.

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi! Thank you for your comment!