2009/09/27

Unelmien majatalo

Sain kutsun illallisjuhliin ystävien luokse. Tai oikeammin tuleva minäni sai kutsun, sillä kutsujen ajankohta oli kuvitteellisessa vuodessa 2019. Tarkoituksena oli päivittää kuulumisia, ja kertoa mitä kaikkea oli ehtinyt tapahtua vuosina 2009-2019. Tästä tulisi mielenkiintoista.Illan mittaan kukin kertoi oman uransa, perhe-elämänsä ja harrastustensa muutoksista viimeisen kymmenen vuoden ajalta. Vuonna 2019 me nelikymppiset elimme seesteisyyden ja itsensä toteuttamisen tunnelmissa. Porukasta löytyi johtajia, taiteilijoita ja yrittäjiä.Lapset olivat useimmilla teini-iässä ja monille oli tullut lisää jälkikasvua. Elämässä ja parisuhteissa oli ollut myllerryksiä, mutta vuonna 2019 kaikki olivat löytäneet rauhaa ja tasapainoa. Hötkyily ja levottomuus on vähentynyt. Jooga ja meditaatio olivat suosiossa.Kommentoimme myös yhteiskunnan muutoksia. Olisitteko voineet kuvitella, että vuonna 2019 lähikaupoissakin on mittavat viiniosastot? Suomalaiset ovat kehittäneet lehmänlannasta ekologisen polttoaineen ja lakkautetun Iskelmäradion tilalle on tullut Heviradio. Vuonna 2019 julkisuudessa risteilee erilaisia naiskehon ihanteita ja mieskulttuuri on voimissaan.Aikamatka kesti kolmisen tuntia, jona aikana roolit eivät juurikaan lipsuneet. Vasta illallisen ja jälkiruuan jälkeen palasimme nykyhetkeen. Illan jälkeen tuntui, että elämää on vielä jäljellä omien päämäärien toteuttamiseen. Toisaalta on osattava valita ja keskityttävä tärkeimpään.Sovimme, että kymmenen vuoden kuluttua tapaamme uudelleen ja katsomme mihin elämä lopulta vei.

5 kommenttia:

 1. Hieno aikamatka - rakastan teemajuhlia!

  pst: mieheni oli Pakistanissa pari vuotta sitten kehittämässä metaanivoimalaa lehmänlannasta, joka siihen asti lillui ojissa saastuttamassa vesistöjä.

  VastaaPoista
 2. Suomalaiset asialla, tiedettiinhän se. Luultavasti nämä metaanivoimalat sitten yleistyvät vuoteen 2019 mennessä!

  VastaaPoista
 3. Heips serkkusein,
  Aivan todella 'magee' teemajuhla idea. Mie saatan lainata; )
  Ihania kaikki sinun kasityot, jatka samaa rataa pliis.

  haleja- hede

  VastaaPoista
 4. Mahtava juhlaidea. Pakko kopioida joskus! Laura

  VastaaPoista
 5. hede: ihanaa, kun jätit puumerkin. Juuri menossa luova kriisi, jolloin mikään käsityö ei tunnu onnistuvan. Ja töitäkin pitäisi jossain välissä tehdä. Mutta jatkan kokeiluja!

  Laura, tuo oli kyllä parhaita teemajuhlia, joissa olen ollut. Herätti ajatuksia ja oli hauskaa. Idea kiertoon vaan!

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi! Thank you for your comment!