2009/08/31

Joko nyt on joulu?

Niin siinä sitten kävi, että minä eksyin Etsyyn ja syytän tästä yksinomaan kanssabloggareitani. Ennen eloni oli jokseenkin tyyntä, kun oli vain huuto-netti. En tiennyt loputtomista vaihtoehdoista, joita Etsyn ja Ebayn vintage-osastot on ahdettu täyteen.


Pian minusta tuli hakusana-addikti. Suosikkejani ovat mod, glam ja new wave. Entäpä avant garde, punk ja noir! Miten hauskoja luomuksia hakusanojen taakse kätkeytyykään! Parasta tässä kaikessa on tietenkin se, että saa paketteja suoraan kotiovelle kannettuna. Parhaimmillaan paketointi on kaunista ja mukana on käsinkirjoitettu kiitoskortti.

Yhtäkkiä kaikki menneen ajan muotivirtaukset alkoivat taas tuntua ajankohtaisilta. Kuten lumberjack shirt. Kasiluokan ruutupaitavaihteen jälkeen en olisi kuvitellut enää lankeavani moiseen. Mutta jos grunge-revival on tuloillaan, mikäs minä olen estelemään! (Vilkaise myös Kissankehto-blogin grunge-revival-kritiikki.)Jossain vaiheessa huomasin etsiväni windbreakeria, kunnes tajusin suomennoksen olevan tuulitakki. Tähänkö on tultu? Tuo muodin antiteesiksikin mielletty vaatekappale onkin tekemässä salakavalaa paluuta. Itse menin toiseen ääripäähän: kaappiini päätyi allaoleva leopardi-silkkijakku. Simo vaatehuoneelta, hei!Kun huomasin katselevani kiiltäviä pinkkejä spandex-legginsejä sillä silmällä, ymmärsin vihdoin ylittäneeni jonkin kriittisen rajan. Joskus never on ainoa oikea vastaus.

4 kommenttia:

 1. olipa hauskasti kirjoitettu juttu! Taidat kirjoitella työksesikin?

  VastaaPoista
 2. Tekstiäsi oli ilo lukea; kiinnostamaan jäi minuakin, josko työhösi liittyy kirjoittaminen?

  VastaaPoista
 3. Kiitos, blogisisaret! Töissä kirjoittelen tavallisesti niin kuivakkaa tieteellistä tekstiä, että blogissa on mukava välillä tuuletella.

  VastaaPoista
 4. hihii, tervetuloa hakusana-addikti-kerhoon :D netin vintage-kaupat ovat todella koukuttavia, ebayssähän niillä on yleensä paljon hienommat ja kattavammat kuvat kuin uuden tavaran myyjillä ja uutuuksia tulee tiuhaan. ja jopa nuo kotiinkannetut paketit, joihin on jaksettu väkertää kiitos-kortit ja pakettirusetit on parhautta.

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi! Thank you for your comment!