2009/07/18

Lapsellista sisustusta

Lastenhuoneessa tapahtui. Löysimme huuto.netistä vihdoin sopivan kerrossängyn huoneeseen, ja pitihän se heti koota paikalleen. Pikkutiitiäinen ei tosin vielä saa siinä nukkua, ennen kuin sängystä laskeutumisen taito on hallussa. Tässä kerrossängyssä pidän sen korkeudesta; lelulaatikot mahtuvat juuri sopivasti alle! (Älkää luulkokaan, että ne pysyvät siellä.)Kerrossänky pisti muitakin esineitä muuttamaan, kirpparilta löytynyt länsisaksalainen panda-naulakko löysi uuden paikan oven vierestä.Innostuin koristelemaan lelujen säilytyspahvilaatikoita makuuhuoneesta ylijääneellä tapetilla. Myönnettäköön, että jälki ei ole yhtä tarkkaa kuin seinää tapetoitaessa. Tapetointi on kuitenkin aika helppo keino saada pahville uutta ilmettä.Valkoinen taulunkehys seikkali pitkään vailla tarkoitusta, mutta se löysi vihdoin missionsa liitutauluna. Liitutaulumaaliakin oli varastossa, joten nyt pikkumies saa kerrankin piirrellä seinään!

2 kommenttia:

  1. Haa, olenkin unohtanut sängynaluset varastoimistarkoituksessa. Kaipa jokin sängynaluslaatikko mahtuu futonsängynkin alle!

    VastaaPoista
  2. Jep, meillä ei aiemmin ole mahtunut mitään sängyn alle, ja omasta sängystämme tein sahan avustuksella "futonin". Näin jälkikäteen se tuntuu virheeltä juuri tuon säilytystilan vähenemisen takia...

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi! Thank you for your comment!