2009/07/10

Ja tohtori pysyy loitolla

Oletko kyllästynyt murjottamaan sisällä sadepäivänä? Ei enää! Tarjoamme kolme pehmeää koota, joilla syntyy hyvän mielen päivä:

Kissanpentuja
KirpputorilöytöjäKutomistaKokeile, kolme pehmeää koota tepsivät taatusti. Mielesi kevenee, rypyt siloittuvat ja tunnet itsesi energiseksi.

(Varoitus: sivuvaikutuksina voi ilmetä hölmön autuaita hymyjä.)

4 kommenttia:

 1. Ihania kissoja! Kirpputorilöytöjen makuun olen minäkin päässyt ja kutominen (vaikka meillä päin kyllä puhutaan neulomisesta :-) ) on mukavaa puuhaa säällä kuin säällä.

  VastaaPoista
 2. Joo, virallisestihan se on tietty neulomista, vaikka Mansesterin kansankielellä kutomista. En ole tuota kyllä kangspuilla tehnyt :)

  Kissanpennut nostattivat pentukuumetta, vaikka ei meille ihan vielä taida olla toista kissaa tulossa.

  VastaaPoista
 3. Hei, ensivierailulla täällä (Piilomajan kautta)..
  Täällä minä hymyilen joka päivä onnellista hymyä, sillä meillä on 12 viikon ikäinen kissanpentu. Vanha kissakin aiheuttaa saman onnellisen, vähän hölmön hymyilyn.

  Myös kirpputorilla kävin eilen ja tein mielestäni hyviä löytöjä, mm. ihanan, lähes käyttämättömän (?) suihkuverhon..

  Mutta kutoa en ihmeemmin osaa.. Ompelen joskus harvakseltaan ompelukoneella, silloinkin yleensä pöytäliinan tai verhojen reunoja..

  VastaaPoista
 4. Sooloilija, hauskaa että päädyin tänne! Minä en itse asiassa ole alun perin ollut kissaihminen, mutta kahden vuoden aikana olen kiintynyt meidän omaan erikoiseen kissaamme. On kestänyt aika kauan, että olen oppinut ymmärtämään kissojen sielunelämää. Pennut ovat kyllä valloittavia, ja olemme suunnitelleet "perheenlisäystä", jotta tuo kissaesikoinen saisi seuraa.

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi! Thank you for your comment!