2009/07/05

Eskomatti tuli laatikosta

Mikä näissä neuletakeissa on, kun aihettavat aina harmaita hiuksia? Tämän tekeleen neuloin ja purin lukuisia kertoja ennen kuin lopulta sain sen kokoon. Rowanin Handknit Cotton on miellyttävää neuloa, ja jälki on siistiä. Pidän tässä mallissa erityisesti vyötärönauhasta ja kauluksesta.


Neuletakin napit löytyivät nappivarastostani, tilasin ison nappierän aikoinaan huuto.netistä.Kaiken kaikkiaan olen suhteellisen tyytyväinen lopputulokseen, vaikka lanka ei purkamisen jäljiltä ollut enää aivan rapsakkaa. Neuloisin tällä langalla mieluusti toistekin, se on jämäkämpää kuin kotimaiset samanmoiset (toki kalliimpaakin).
Malli: Regan by Sarah Hatton (Rowan Magazine nro 41)
Lanka: Rowan Handknit Cotton
Puikot: 2,5 ja 3 (Ohjeessa 3,25 ja 4)

Ja totta se on. Kuvauksista vastasi uusi toverini, oikea käteni, taiteellinen johtaja Canon EOS 450, eli Eskomatti. Eskon kanssa on ilo työskennellä. Eskomatti on tarkka, tykkää kirkkaista väreistä ja omaa viehättävän asiantuntemusta välittävän äänen.

7 kommenttia:

 1. Tosi kaunis neule! Ja ihania töitä ja kuvia muutenkin, hauska tutustua uuteen blogiin :) Hassua, etten ole aiemmin törmännytkään.

  VastaaPoista
 2. Neule on tosi hieno. Sellainen erilainen, ei mikään perusjuttu. Tykkään!

  Mun luona asuu Eskomatin serkku, Elsa EOS 500D. Samat luonteenpiirteet pätevät ja viihdyn Elsan kanssa mainiosti. Se ääni on niin ihana! :)

  VastaaPoista
 3. Liina: Kiitokset kehuista ja kurkkimisesta! Uusia on tosiaan hauska löytää, minäkin vasta äskettäin löysin sinun blogisi.

  Ilona: Kiitos! Minä pidin alun perin mallin avonaisuudesta, yleensä neuletakkini ovat olleet napitettavaa mallia.

  Oliko Elsa samaa sukua! Mietin myös EOS 500:sta, kun 40D ei ollut budjetin rajoissa. Mutta kyllä Eskomatti on hyvän mallinen minulle!

  VastaaPoista
 4. Vastavierailulla!

  Onpa kerrassaan kaunis neule!!! Harmittaa kun en itse osaa mitään=( No, sitten mummona joskus=)

  VastaaPoista
 5. Jarna, kiitos kehuista. Kyllä sen neulomisenkin oppii, jos vain on aikaa. Tosin lapsiperheissähän aika valuvan sormista yllättävän nopeasti :)

  VastaaPoista
 6. Vastavierailulla minäkin. Hauska oli löytää tämä blogi. Samantapaisista asioista olemme kiinnostuneita: kotieläimistä, käsitöistä ja kameroista.

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi! Thank you for your comment!