2009/05/30

Korvia myöten koruissa

Rakastan koruja, etenkin helminauhat ovat paheeni. Olen ostanut vintage-helmiä antiikkiliikkeistä aina ulkomailla käydessäni ja rakas kipsipää-toverini on saanut kunnian kannatella niitä. Eivät yllä vielä aivan korviin saakka.
Koruja ei voi koskaan olla liikaa, tai ainakin intohimoni vaatii aina uutta ravintoa. Niinpä poikkesin ihanaan lasihelmiä myyvään liikkeeseen Tampereella. Olen jo pitkään halunnut lehtihelmiä, nämä ovat kuin keväisen raikkaita koivunlehtiä.Lilat helmet muistuttavat aaltojen hiomia kiviä. Pääsisiköhän sitä kesällä merenrantaan?


Ja se on nyt virallista: inhoan kameraani, (Olympus myy, en löydä oikeaa merkkiä, tiedättehän se u:n ja y:n välimuoto). Kauhea taistelu joka kerran, kun yritän ottaa kuvia. Ehkä myy tosin yrittää vaivihkaa kehittää kuvaajantaitojani, helpolla se ei ainakaan päästä. Orjapiiskuri!

3 kommenttia:

 1. Olet ehdottoman oikeassa - koruja ei koskaan voi olla liikaa!

  VastaaPoista
 2. Juurikin näin, koruja pitää saada lisää, lisää ja lisää! Hurmaavia koruja, varsinkin tuo isokivinen punainen koru on iiiiihana!

  Kiva idea kerätä korut upean ladyn kaulalle? Onko mallinukellasi jo nimi? Jos ei niin ehdotan korutelineen nimeksi Gwyneth Paltrow - samanlainen joutsenkaula...

  VastaaPoista
 3. Olin unohtanut tyystin vastata. Kiitokset kommenteistanne.

  Forêt noire: Ladylla ei ole vielä nimeä, mutta kieltämättä Gwynethin joutsenkaula tulee mieleen, nyt kun mainitsit :)

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi! Thank you for your comment!