2009/05/29

Koivu ja hame, se on nääs kesä

Kirpputorilta bongattu puuvillakangas päätyi tällaiseksi hameeksi. Ei hullumpi viiden euron sijoitus. En ole aiemmin harrastanut korkeavyötäröisiä hameita, mutta tykästyin heti tähän malliin. Kaavat olivat Suuresta käsityölehdestä, mutta kaavojen ehdottamaa helmapituutta oli lyhennettävä kirppiskankaan riittävyyden mukaan.Sivulla oleva läppä on vain hämäystasku, mutta somiste tuo heti ilmettä lopputulokseen. Napit on tilattu aikoinaan huuto.netistä.


Olin ihan fiiliksissä noista vyölenkeistä, miten helppoa on tehdä viimeistelty look. Olivat muuten meikäläisen ensimmäiset vyölenkit!


Tämä hame suorastaan vaati tulla kuvatuksi sateen kasteleman koivun vieressä. Kuinka perinpohjin Suomen kesää.

6 kommenttia:

 1. Hei, tulin vastavierailulle blogiisi. Voi miten kaunis hame. Missä numerossa ko. hameen ohje on ollut? Itse tilasin SuurenKäsityölehden nyt kun Anu Harkki tuli puikkoihin ja pikku hiljaa voisin alkaa kokeilla jotain vaativampiakin töitä..

  VastaaPoista
 2. Vastavierailulla myös. :)

  Ihan mahtava hame!! Kelpaisi mulle myös. Kankaassa on jotakin tosi nostalgista, ja nuo napit, oi oi!

  VastaaPoista
 3. Kiitokset teille, olen itsekin tosi tyytyväinen hameeseen!

  Villisillille vielä tiedoksi, että kaavat löytyivät tämän vuoden tammikuun Suuresta käsityölehdestä. Minäkin olen tullut vasta Harkki-aikakaudella tilaajaksi :)

  VastaaPoista
 4. Oi miten hienosti tuo kangas sopii tähän hameeseen!!! Upea! Näinköhän minunkin pitää vannoutuneena housujen pitäjänä jossakin vaiheessa alkaa suunnittelemaan hameen ompelemista itselleni... :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat nuo nappi-yksityiskohdat, ja loistava malli, niin hyvä leikkaus! Todella kaunis hame.

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi! Thank you for your comment!