2009/03/14

Kangaslöytöjä kirputorilta


Kirpputoreilta löytyy ihanuuksia, jos on aikaa kierrellä. Nämä kolme löytöä kustansivat yhteensä 12 euroa. Retropöytäliina saa varmaankin pysyä alkuperäisessä muodossaan, mutta pitsiverhosta ajattelin tuunata hameen ja silkkihuivista kenties topin. Tällä hetkellä on käynnissä kuuluisa hamstrausvaihe, jossa kerään materiaaleja, joita ehkä voisi tarvita käsitöissä. Erinäisiä pussukoita ajalehtii pitkin asuntoa. Ja perhe kiittää...

2 kommenttia:

  1. Vihreä-keltakukallinen kangas on huippu! Tuo hamstrausvaihe on paha, minun kangashyllyni vaihtui kangaskaappiin ja nyt ei sekään riitä, on ollut pakko alkaa kriittiseksi kirppiksiä kierrellessä kun käsitöitä ei synny ihan samaan tahtiin kun kankaita säilötään kaappiin ;)
    Silkkihuivitoppi kuulostaa hienolta! Olen välillä tuota ajatuksta pyöritellyt itsekin mielessäni, en ole vain sen pitemmälle päässyt.

    VastaaPoista
  2. Kelta-vihreä kangas miellyttää minuakin.. Ja ajatus mustan pitsin tuunaamisesta kuulostaa tosi hyvälle.

    Täällä myös hamstraillaan. Kankaat ei mahdu enää kaappiin asti. Pitäisi yrittää tuhota niitä pois jollain hienolla kampanjalla, olisi sitten hyvä syy ostaa uusia :)..

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi! Thank you for your comment!